Budite i Vi jedan od naših zadovoljnih pacijenata!

Ordinacija koja pokriva sve grane stomatologije smeštena je u Bloku 44, u blizini TC Piramide, pijace, doma zdravlja, Savskog keja, kao i mnogih autobuskih I tramvajskih linija.

Naša ordinacija je kao imperative postavila visoke standarde, najkvalitetniju opremu i materijale, stručnost i pouzdanost.

Uz našu pomoć savladajte strah od posete stomatologu, uživajte u prijatnom ambijentu, uvek ljubaznom osoblju, individualnom pristupu svakom pacijentu i rešavanju svih stomatoloških nedoumica i problema.

* * *

Dr spec. Marijana Zoroja, osnivač ordinacije, završila je Stomatološki fakultet u Beogradu, a nakon obavljenog staža i položenog državnog ispita, dalje usavršavanje stiče u privatnoj praksi. Nedugo potom upisuje i uspešno završava specijalizaciju iz stomatološke protetike. Ono što je izdvaja iz mase doktora je pedantan i posvećen rad, dovoljno izdvojenog vremena za svakog pacijenta, po potrebi dolazak i van radnog vremena u ordinaciju, želja da se stalno uvode nove metode, aparati i materijali, konstantno posećivanje predavanja i kurseva na domaćim i međunarodnim kongresima. Član je Stomatološke komore Srbije, poseduje iTOP sertifikat, sertifikat za mašinsku rotacionu tehniku preparacije kanala korena zuba, kao i sertifikat za estetske kompozitne fasete.

Zatvori